Trouw Inge & Didier

Op zaterdag 5 augustus 2017 gaven Inge en Didier elkaar het ja-woord. Dit was in het gemeentehuis te Kalken. In het bijzijn van familie en dichte vrienden die de plechtigheid volgden. De dochter van Inge had de ringen en vertelde nog een leuk verhaaltje voor ze deze overhandigde. Na de plechtigheid was er in het gemeentehuis nog een hapje en een drankje voorzien.

Hierna was er in het Lavendelhuisje een receptie voor alle gasten. Hier konden ze genieten van een hapje en drankje. Bij aankomst werd er van elke gast een foto gemaakt met een polaroid camera om deze dan in het gastenboek te kleven. Op een gegeven moment vroeg de bruid iedereen naar binnen te gaan. Daar zong ze een lied, begeleid door haar broer, voor haar kersverse man. Ze bracht dit heel mooi en dit zorgde voor een ontroerend en emotioneel moment in de receptie.

Daarna volgde er een dinner met familie. De kleine groep zorgde voor een intieme sfeer en gezelligheid. Na het geven van enkele speeches werd er genoten van lekker eten en een fantastische bruidstaart.