Lynn en Stijn gaven elkaar het ja-woord op 28 juli. Deze dag starte bij het ophalen van de bruid thuis door de bruidegom. Na hun first look volgde nog een kleine shoot samen met hun hond Tylo.

Hierna reden we richting gemeentehuis van Waasmunster. In het prachtige kasteel Blauwendael werdt de plechtigheid gehouden. De burgemeester had wat leuke weetjes en verhaaltjes te vertellen over het koppel. Vooral over de liefde van Lynn voor hun hond Tylo.

Na de plechtigheid volgde nog op het gemeentehuis een kleine receptie. Hierna volgde een tweede, grotere, receptie in feestzaal Den Buiten te Sint-Niklaas. Op deze receptie waren meer mensen aanwezig en werd ook een fotoshoot gehouden met de familie en het koppel apart.

Tijdens het diner werd er een toneeltje nagespeeld van hoe Lynn en Stijn elkaar hebben ontmoet. Vergezeld van leuke spelletjes tussendoor. Alle desserts, inclusief de bruidstaart, waren gemaakt door Stijn zijn moeder. Na al dat lekker eten volgde nog een avondfeest. Het koppel had ook een soort photobooth gemaakt waar alle gasten voor konden poseren met enkele attributen.