Laura en Jasper trouwden al voor de gemeente enkele dagen geleden. Hun trouwfeest was op 6 juli gepland samen met een ceremonie, receptie en een dansfeest.

De twee trouwde in het Della Faille Goed te Deinze. Op deze prachtige locatie, midden in het groen, kwam ik toe om de opmaak van bruid Laura al op beeld te zetten. Ik trof een rustige bruid aan die al volledig straalde!

Na de opmaak en het aantrekken van het kleed was het zover. Laura ging haar man Jasper voor de eerste keer zien in trouwkledij. Jasper stond zijn bruid op te wachten met een mooi boeketje in de hand. Na het zien van Laura kon Jasper niets anders dan glimlachen. Ook de familie van het bruidspaar was al aanwezig en kreeg een first look van de bruid en de bruidegom.

Hierna was er tijd voorzien om enkele foto’s te maken van het paar samen met de familie, getuigen en vrienden. In de voortuin van Della Faille Goed vond dan een kleine receptie plaats. Hier ontvingen ze de gasten en werden ze door iedereen begroet. Na de kleine receptie was het tijd voor de ceremonie.

Deze vond plaats in de grote tuin achteraan het gebouw. Hier stonden allemaal witte stoelen klaar voor de gasten. Nadat alle genodigde plaats hadden genomen begon de ceremonie. De vader van Laura bracht de bruid naar voor en gaf haar weg aan haar bruidegom. De mensen werden onthaald met een leuk verhaal hoe de twee elkaar hadden leren kennen. Speeches van de getuige en van het paar zelf. De ringen werden overhandigd en de akte getekend.

Na de ceremonie vond nog een grotere receptie plaats. Hier waren meer mensen aanwezig. Ze konden genieten van een hapje en een drankje. Hierna volgde het diner. Samen aan een grote tafel zat iedereen klaar om te beginnen smullen van het lekkere menu. Als iedereen genoeg gegeten had hadden de beide moeders nog een woordje te zeggen en een powerpoint met foto’s klaarstaan.

Voor het dessert werd iedereen uitgenodigd om in de tuin te gaan. Daar kwam dan de bruidstaart waar iedereen zo van genoot. Had je geen zin in een stuk taart dan kon je toch nog kiezen voor een smoothie of een portie vers fruit!

Uiteindelijk was het tijd voor de openingsdans. Iedereen in de feestzaal stond het paar op te wachten en klapte enthousiast als ze binnen kwamen. Halverwege de dans kwamen al de zussen van de bruid, met hun partner, mee op de dansvloer. Na de eerste dans was het feest begonnen en zijn ze blijven feesten tot in de vroege uurtjes.