Jill en Mathieu gaven hun ja-woord al voor de gemeente op 20 juni. De zaterdag die volgde, 22 juni, trouwde ze in een kerkje en werd er een groot feest gegeven.

De ceremonie ging door in de Kapel in Overmere. In dit klein, gezellig kerkje kwamen familie en dichte vrienden samen. Mathieu, die militair is, wachtte in zijn militair kostuum op zijn kersverse bruid. Na een mooie dienst gaven ze elkaar hun geloften en de ringen. Deze werden gebracht door het petekindje van Jill.

Hierna werden er enkele foto’s gemaakt van de trouwers met hun genodigde. Daarna vertrokken ze samen naar het park voor de traditionele trouwfoto’s.

Na de shoot volgde een korte receptie waar nog meer mensen waren op uitgenodigd. Het koppel had ook een leuke photobooth voorzien om hier dan foto’s mee te maken en dan in hun gastenboek te kunnen kleven. Natuurlijk vergezeld van een leuk tekstje.

Tijdens het avondfeest werd er eerst wat toasts gehouden door de getuigen van het koppel en de bruid zelf. Daarna kwam de bruidstaart en het avondfeest.