Op 10 juli ben ik samen met Jill en Mathieu naar domein Puyenbroeck getrokken. Daar hebben we foto’s gemaakt voor hun ‘save the date’-kaartje.

De loveshoot was gezellig ondanks het koude weer, want uitgerekend die dag was het niet zonnig en regende het een beetje. Het koppel vond het niet zo erg en amuseerde zich terwijl ik foto’s maakte van hen. Gezien het domein verschillende zones heeft had ik veel variatie qua landschap.

Desondanks was het toch een geslaagde shoot. Ik heb het koppel voorgesteld om nog een andere dag in juli foto’s te gaan nemen.  Zodat de zon er wat meer door kwam voor hun foto’s. Hiervoor zijn we naar de Nieuwdonk in Berlare geweest.

Zo zijn we ook in het meer geweest om enkele foto’s te maken. Een wandeling over het strand en door een stukje bos.

Ik kijk alvast uit naar hun huwelijk in juni 2019!