Naast freelance fotograaf ben ik ook freelance grafisch ontwerper. U kan bij mij terecht voor uitnodigingen, flyers, posters en etiketten.

Bekijk projecten Neem contact op

Evenementen

Organiseer je een evenement en ben je op zoek naar iemand die posters en flyers kan maken, evenals een layout kan voorzien voor in kranten, op websites, … Dan kan je zeker bij mij terecht. Na een overleg over smaak en visie ga ik met jouw ideeën aan de slag en maak ik een aantal ontwerpen waaruit je er eentje kan kiezen waarmee we dan verder gaan om alles uit te werken en te zorgen voor een mooi en aantrekkelijk geheel.

Geboorte, huwelijk, verjaardag

Ook voor uitnodigingen voor aangelegenheden als geboortes, huwelijken en verjaardagen kan je bij mij terecht. Zowel een volledig grafische uitwerking als een uitnodiging met een foto op zijn mogelijk en ook hier geldt dat u op mij kan rekenen van begin tot eind, van idee tot drukwerk. Ik maak er een punt van goed af te stemmen wat je wilt zo dat het eindresultaat gewoon dat is wat je in je hoofd verwachtte dat het zou zijn.

Drukwerk

Je kan ook op mij rekenen voor het drukwerk. Ik werk met een aantal drukkers samen waardoor ik telkens voor ieder soort drukwerk de geschikte persoon weet die het drukwerk aflevert aan een degelijke kwaliteit zo dat ook de laatste stap in de schakel niet teleurstelt.

Natuurlijk heb je ook de keuze om zelf het drukwerk af te handelen, als je hiervoor kiest dan krijg je de ontwerpen drukklaar en in hoge resolutie zo dat u er overal mee terecht kan.

Bekijk projecten Neem contact op