Ik ben een freelance fotograaf. Mijn interessegebied ligt bij fotografie van huisdieren, reportages en portretten. U kan bij mij terecht voor een mooie fotoshoot met het gezin, met de huisdieren of voor pasfoto’s. Ook voor een huwelijk, communies of andere reportages zet ik mij ten volste in om de dag zo mooi mogelijk in beeld te brengen.

Dierenfotografie

Huisdieren zijn vaak onze beste vrienden, een onmisbaar deel van het gezin en daarom breng ik ze ook zo graag in beeld. Omdat ik een mobiele studio heb, kan ik aan huis komen en foto’s nemen in jouw huisdier zijn vertrouwde omgeving. Dat zorgt voor een pak minder stress voor het dier en voor mooiere en spontanere foto’s. Ook in de natuur of op een locatie waar het dier graag vertoeft kunnen we afspreken voor mooie foto’s in de openlucht.

Bekijk projecten Neem contact op

Portretfotografie

Als bedrijf kan je mij inschakelen om toffe portretten te maken van alle medewerkers voor op de website of voor in drukwerk. Als particulier kan je me inschakelen voor portretten met het gezin, voor pasfoto’s of zelfs een tof portret van jezelf voor op sociale media, CV’s, …

Bekijk projecten Neem contact op

Reportagefotografie

Reportagefotografie is een ruime term. U kan mij dan ook als freelancer inschakelen voor een bedrijfsreportage of als particulier voor reportages van huwelijken, communies of andere familie gelegenheden.

Bij reportages is het tof om een totaalpakket te hebben daarom is het ook mogelijk om wat dingen te gaan combineren. Zo heb ik in het verleden al shoots gedaan vóór de aangelegenheid om te kunnen gebruiken op uitnodigingen of gewoon om de sfeer in de aanloop van de gebeurtenis ook in beeld te nemen. Denk dan aan een loveshoot vóór een trouw of aan toffe portretten van kinderen om te gebruiken op communie uitnodigingen.

Neem gerust eens contact op en dan bekijken we alle mogelijkheden.

Bekijk projecten Neem contact op