Gezien het weer bij de familie reportage in Blankenberge niet super was kreeg ik de vraag om nog eens een shoot te houden. Het gezin ging naar Venetië op reis en vroegen of ik hierheen kon komen. Natuurlijk was dit een mooie kans om in het buitenland een reportage te maken.

De eerste dag gingen ze met de boot naar Burano in Venetië. Deze plek is vooral bekend voor zijn felgekleurde huisjes, glasblazers en gezellige straatjes. Daar bezochten ze een glasblazer die een demonstratie gaf hoe hij deze mooie glaswerkjes maakte. Hier kozen de kleinkinderen elk een glaswerkje als souvenir.

Hierna namen ze de boot terug richting Venetië zelf. Daar bezochten ze nog enkele bezienswaardigheden om daarna terug te keren naar hun hotel om daar nog iets te eten.

Daarna maakte ze nog een wandeling op het strand in Lido Di Jesolo. De kleinkinderen waren in het hotel gebleven met de ouders om in het zwembad te plonzen. Op het strand zocht Michèle, zoals in Blankenberge, naar tourellen. Hier vond ze enkele speciale, maar in het begin vond ze geen enkele. Na de wandeling genoten ze nog van een drankje op een terrasje.